• Català
  • Castellano
  • English

L'oficina de correus de la Mola ha tancat les seues portes

El Consell de Formentera expressa la seva disconformitat i exigeix la seva reobertura el més aviat possible.

L’oficina de Correus del nucli urbà de la Mola ha deixat d’oferir aquest servei als ciutadans d’aquest poble, pel que el Consell Insular de Formentera mostra la seva disconformitat amb el tancament d’aquesta oficina i exigeix la seva immediata reobertura.

Des de fa molts anys es ve prestant el servei de correus al Pilar de La  Mola, un servei que sempre ha set agraït pels veïns d’aquest indret i que te la particularitat d’estar molt allunyat dels principals nuclis de l’illa.

És intolerable que la gent de La Mola estigui obligada a anar fins als pobles immediats per poder rebre i enviar el seu correu.

Per part del Consell Insular de Formentera s’exigeix la reobertura immediata de la finestreta que correus ha tingut sempre al poble de La Mola, tancada incomprensiblement i el restabliment del servei de correus que es venia prestant als veïns fins fa uns dies.

El Consell de Formentera continua treballant per a garantir un servei digne als ciutadans de Formentera amb igualtat de condicions que a la resta de les illes. Així mateix, ja s’estan duent a terme les gestions oportunes amb els màxims responsables de Correus  a nivell autonòmic i nacional  per tal de restablir aquest servei.