• Català
  • Castellano
  • English

S'organitza un curs per prevenir les palmeres del becut vermell

becutEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Agricultura, ha organitzat un curs titulat Control integral de l'escarabat de les palmeres (becut vermell), impartit pel professor Juan Argente els dies 7, 8, 28 i 29 de novembre, amb un total de vint hores de durada,

El becut vermell és un escarabat originari del sud-est asiàtic que va arribar a Espanya l'any 1995 i finalment es detectà a les Pitiüses l'any 2007. Aquest escarabat, de color vermell viu, fa mal bé les palmeres. La matrícula al curs, que és gratuït, es pot fer en persona o per telèfon a l'àrea d'Agricultura del Consell de Formentera, que té el número 971321087.

Entre el mes de novembre i el mes de març de l'any que ve, l'àrea d'Agricultura del Consell de Formentera té previst oferir més cursos, en concret 7 més, tot i que encara falten per concretar les dades.

Les matèries escollides per la formació són la manipulació de productes fitosanitaris la poda de fruiters, les plagues i les malalties de vinya, el control biològic de plagues, bones pràctiques amb el reg d'aigües depurades, l'aplicació de zoosanitaris i malalties parasitàries en el ramat.