• Català
  • Castellano
  • English

La nau de la cooperativa serà un espai diàfan de 500 metres quadrats i estarà llesta el mes de juny

tragsa cooperativaEl conseller d'Infraestructures i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Santi Juan, ha signat aquest matí amb Ángel Campuzano, gerent de Tragsa a les Illes Balears, l'encomanda de gestió per a la construcció de la futura nau de la Cooperativa del Camp. Amb aquest darrer tràmit les obres podran iniciar-se de la propera setmana.

Santiago Juan ha afirmat que “la nau de la cooperativa és un element molt important dins del programa integral de recuperació i millora del paisatge i rendiment del camp de Formentera que està emprenent el Consell de Formentera amb la col·laboració de la Cooperativa del Camp, i que inclou altres mesures com l'arrendament de terres”.

El cost d'aquesta infraestructura serà de 614.000€, dels quals una tercera part, 200.000€, “prové del grup d'acció Local per al Desenvolupament rural d'Eivissa i Formentera, en concret en la seva major part del projecte Leader, que és la iniciativa de la Unió Europea per donar ajudes al camp”.

Ángel Campuzano s'ha mostrat “agraït al Consell de Formentera per aquesta encomanda de gestió i per col·laborar en aquest projecte de recuperació del camp” i ha confirmat “que les obres s'iniciaran la propera setmana”.

A la signatura també hi ha assistit Miguel Muñoz, responsable de Tragsa d'Eivissa i Formentera, que serà el coordinador de l'obra. Muñoz ha explicat que la nau “tindrà 500 metres quadrats i serà un espai diàfan, amb 16 metres d'amplada i 35 de profunditat”. Al final de l'obra, “la nau comptarà amb totes les instal·lacions d'electricitat i fontaneria”.

Per a declaracions, Santiago Juan, conseller d'Agricultura, 667680252