• Català
  • Castellano
  • English

Diplomes per a onze integrants de Protecció Civil de Formentera

diplomesAquesta tarda a la seu del Consell de Formentera, l’Agrupació de Protecció Civil de Formentera ha rebut de mans de la consellera d’Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears, Núria Riera, onze nous diplomes per als integrants que han realitzat i superat el curs bàsic de voluntariat i protecció civil, organitzat per l’Escola Balear d’Administracions Públiques a petició del Consell de Formentera.

La darrera vegada que es va organitzar un curs d’aquest tipus a Formentera va ser l’any 2009. Aquest certificat acredita la persona que el rep a formar part de l’agrupació de Protecció Civil, ja que per obtenir-lo s’han d’haver après tècniques de primers auxilis.

Abans del lliuraments dels diplomes, s’ha celebrat a la seu del Consell de Formentera una reunió entre integrants de Protecció Civil, el Consell de Formentera i la mateixa consellera d’Administracions Públiques, acompanyada del delegat del Govern a Formentera, José Manuel Alcaraz.

En aquesta reunió s’ha informat de la nova línia de subvencions del govern cap a les agrupacions de Protecció Civil a la qual Formentera s’ha acollit per millorar els sistemes de comunicacions.

El passat dia 24 de juliol, l’agrupació de Protecció Civil de Formentera va rebre el premi Sant Jaume del Consell de Formentera per la seva important tasca de suport en l’atenció de les emergències i la celebració d’esdeveniments. El cap de l’agrupació de Protecció Civil de Formentera, Pep Ferrer, ha informat que actualment l’agrupació compta amb quaranta voluntaris actius.