• Català
  • Castellano
  • English

El Consell de Formentera publica el llistat complet amb informació de contacte de totes les entitats ciutadanes de l'illa

participacio ciutadanaEl Consell de Formentera ha actualitzat i penjat a la seva pàgina web el llistat complet de les entitats ciutadanes de l'illa. El llistat conté informació bàsica de cada entitat com la denominació, l'adreça, el telèfon o el correu electrònic de contacte.

L'objectiu d'aquest treball, segons ha destacat Sergio Jiménez, conseller de participació ciutadana del Consell de Formentera, és “facilitar a qualsevol persona que tingui ganes de contactar amb altres que tinguin les mateixes inquietuds, a identificar de forma fàcil les entitats i associacions que existeixen”.

El llistat d'associacions està indexat segons l'activitat de les mateixes. La classificació que trobem identifica les entitats segons es destinen a Acció Social; Cultura, Art o patrimoni; Territori; entitats Veïnals o de Propietaris; Educatives i, finalment, entitats Esportives.

El llistat es pot trobar dins la web del Consell de Formentera www.conselldeformentera.cat; a l'apartat de Participació Ciutadana.

Enllaç ràpid per accedir-hi: http://goo.gl/w1HM5X

Per a ampliació i/o declaracions: Sergio Jiménez, conseller de participació ciutadana, 666560033