• Català
  • Castellano
  • English

El Consell de Formentera ha adquirit tres vehicles per a la Policia Local

S’espera l’adquisició de 2 vehicles més de cara al 2012, subvencionats per la conselleria d’Interior del Govern Balear

El president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, ha presentat aquest matí la compra dels nous vehicles de la Policia Local, adquirits per un import de 92.549 mil euros.   

Els 3 cotxes que integraran la flota de vehicles del cos de la Policia Local són de la marca Renault Koleos 2.0, i vàren ser adjudicats el passat 1 d’Octubre.

La conselleria d’Interior del Govern Balear ha subvencionat un d’aquests vehicles, amb un pressupost de 16.800 euros, i està previst que de cara a l’any 2012, es subvencioni l’adquisició de dos cotxes mes per tal de tenir la flota totalment renovada d’aquí a dos anys.

Una de les prioritats per part de l’actual equip de govern és la inversió en matèria de seguretat, com es va demostrar  amb la inauguració de les noves dependències de la Policia Local el passat 3 d’abril, oferint una assistència més eficient amb avantatges per la ciutadania, com la tramitació del carnet d’identitat des d’allí o una major coordinació policial gràcies a un programa informàtic que permet un contacte directe amb les altres comissaries de Policia de les Balears.

Recordem que el Consell de Formentera ha invertit 50.000 euros en la millora de les dependències i amb l’adquisició d’equipament i l’ampliació dels efectius, que ha passat de 9 persones en el 2006 fins a les 15 actuals (a l’estiu 17).

El Consell de Formentera continuarà invertint en matèria de seguretat i s’espera l’adquisició d’una grua per a la retirada de vehicles per aquest any.