• Català
  • Castellano
  • English

El Consell de Formentera finalitzarà avui les actuacions de millora del ferm de la carretera de Cala Saona

carreteracalasaona_webEl conseller d’Infraestructures i Agricultura del Consell Insular de Formentera, Santi Juan, ha visitat aquest matí juntament amb el coordinador d’obres de la institució, les actuacions de millora del ferm de la carretera de Cala Saona que es varen iniciar ahir tal com estava projectat per part de l’àrea d’Infraestructures de la institució insular.

Aquesta carretera es veu molt perjudicada per la circulació de camions que, donat el volum d’obres que hi ha a Formentera durant l’època hivernal, hi circulen de manera freqüent per dipositar les restes de material a l’abocador.

Les actuacions a aquest vial, que inclouen la millora del ferm, estiran acabades en el dia d’avui, i a més a més la brigada de carreteres del Consell de Formentera procedirà a reparar diversos trams de la carretera que va de Sant Francesc fins a l’encreuament de cala Saona, així com a la instal·lació de diversos ressalts a la mateixa carretera, a petició dels veïns de la zona. Tots els ressalts aniran equipats amb una correcta senyalització, amb punts de llum per indicar la seva localització. De la mateixa manera, aquesta actuació es durà a terme a la carretera de ca Marí. 

Per altra banda, des de l’àrea d’Infraestructures també es té la previsió de realitzar unes actuacions a la carretera general que va del Port de la Savina a Sant Ferran amb la finalitat de millorar el ferm i propiciar una circulació més segura, sobretot ara amb l’inici de l’estiu.

Cal destacar, que els desperfectes a la carretera de Cala Saona no estan ben senyalitzats, pel que des del Consell Insular es prendran les mesures pertinents per garantir una bona senyalització. Des de la institució insular no entenem l’alarma del Partit Popular de Formentera, ja que les obres de millora del ferm del vial de cala Saona estaven contemplades per a la seva execució i es varen iniciar ahir mateix.