• Català
  • Castellano
  • English

Formentera reitera la necessitat d'instal·lar umbracles a les zones d'estacionament de transport públic al port de la Savina

port webEl president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, s'ha dirigit novament al president de l’Autoritat Portuària de Balears, José Maria Urrutia, per tal de reiterar la necessitat d'insta·lar un umbracle a les zones d’estacionament dels transports públics del port de la Savina.

Recordem que el Consell de Formentera va remetre una carta a Autoritat Portuària el passat dia 9 d'octubre de 2012, sense cap cap tipus de contestació a aquesta sol·licitud. Davant l'imminent inici de la temporada turística i amb ànim de millorar una sèrie de necessitats que s’han detectat pel que fa a la gestió dels serveis que oferim a la ciutadania i als nombrosos turistes que ens visiten, és una responsabilitat de les administracions insulars optimitzar les instal·lacions i infraestructures per oferir uns serveis de qualitat.

No cal dir, que les fortes temperatures que patim a les illes durant els mesos d'estiu són perilloses sobretot per a aquelles persones que estan esperant a peu de carrer l'arribada del transport públic al port de la Savina. Formentera no es pot permetre oferir un mal servei als seus turistes, en primer lloc per la salut pública i en segon lloc perquè la qualitat del servei és la màxima que ha de caracteritzar la nostra destinació turística.

En aquest sentit, la primera impressió que reben els turistes quan arriben a la nostra illa és molt important. Per tots aquests motius, es fa arribar aquesta petició a Autoritat Portuària de Balears, esperant que sigui atesa amb la màxima celeritat, ja que la imatge de Formentera es podria veure perjudicada.