• Català
  • Castellano
  • English

L'empresa Telefònica retrasa l’obertura de la variant de Sant Ferran

postetelefonica webL'obertura al tràfic de la variant de Sant Ferran, prevista per a principis del mes de maig, es veu obligada a posposar-se com a conseqüència de la manca d'una data precisa per a la retirada de les línies per part de l'empresa Telefònica.

Tot i que l'obra del vial està totalment acabada, actualment existeix la interferència d’un suport al mig del carril esquerra en sentit as Pujols, a l’alçada del camí de ses Vinyes, així com la línia telefònica de transport que creua la variant en varis punts, a molt baixa cota.

Aquest soterrament està previst des de l’inici de les obres, i està convalidat amb un conveni pel qual el Consell de Formentera executa l’obra civil i Telefònica executa la part de les línees afectades.

El retard en el lliurament de part del material necessari per portar a terme aquestes accions, està afectant molt negativament les tasques pendents per acabada la circumval·lació del nucli de Sant Ferran, abans de la temporada turística.

A dia d’avui, el Consell insular no té una data certa per l’obertura de la variant i per la reordenació posterior del tràfic interior del nucli de Sant Ferran, cosa que preocupa sobremanera a la institució insular.