• Català
  • Castellano
  • English

Posada en marxa del servei de correu postal a la Mola

Els veïns d'aquest nucli poden sol·licitar aquest servei a partir del pròxim dilluns dia 24 de març fins l’11 d’abril

bustialocalsociallamola webEl Consell Insular de Formentera informa sobre la posada en funcionament de les bústies de recollida de correu postal per als habitants de la vénda de sa Talaiassa i de la vénda des Monestir, a la zona de la Mola.

Vista la dificultat dels habitants de fora del nucli urbà per rebre el correu al seu habitatge, la institució insular posa en marxa un nou sistema de recollida del correu, amb un total de 216 bústies que donaran servei als veïns de la Mola, que fins ara s'havien de desplaçar fins a l'oficina de Sant Francesc per poder obtenir el seu correu, amb totes les molèsties que això comporta.

És un servei voluntari, és a dir, qui no vulgui donar-se d’alta seguirà rebent la correspondència a l’oficina de Sant Francesc.

El proper dilluns 24 de març s’obre un període d’inscripció fins el divendres 11 d’abril, on els interessats en sol·licitar el servei s'hauran de dirigir a la Oficina d'Atenció Ciutadana a Sant Francesc i emplenar una instància.

Una vegada transcorregut el termini d’inscripció, el Consell es posarà en contacte amb els sol·licitants per entregar les claus de la bústia i de la porta d’accés i poder fer el pagament.

S’adjudicarà una bústia per habitatge i per ser adjudicatari caldrà presentar el volant d’empadronament, una fotocòpia del DNI i fer un únic pagament de 25€.

Aquest servei s'ha habilitat a un espai independent de la nova Casa del Poble de la Mola situat al carrer Angela Ferrer, al costat del cementeri del Pilar.