• Català
  • Castellano
  • English

Retiren l’alga necessària per construir els habitatges de protecció oficial de Sant Ferran de ses Roques

posidonia retiradaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de medi ambient, ha retirat 500 metres cúbics de restes de posidònia a la zona des Ca Marí, concretament, al racó de les casetes varadors dels pescadors.

Les restes de posidònia retirada seran utilitzades en la construcció dels catorze habitatges de protecció oficial que s’estan construint a Sant Ferran. Com les obres estan paralitzades des del 15 de juny arran de l’inici de la temporada turística, la posidònia es guardarà al terreny de l’abocador fins que es transporti a l’obra.

La posidònia servirà per millorar l’aïllament climàtic i acústic dels habitatges. Recordem que aquestes construccions han resultat finalistes als Premis Endesa 2012 (promoció immobiliària més sostenible) i al Concurs Internacional Bioarquitectura Mediterránea BAM012 (categoria de territori i materials).

L’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) és l’encarregat de dur a terme aquesta obra de protecció oficial un terreny cedit pel Consell de Formentera, i compta amb un finançament important del programa Life+2012.