• Català
  • Castellano
  • English

S'aplica una capa d'asfalt adherent per reduir el risc de caiguda de motos a l'estiu

rotondes 230615El Consell de Formentera ha aplicat una capa d'asfalt anti patinades a sis de les set rotondes de l'illa, en concret a les dos des Pujols, les de Sant Ferran, i les dos rotondes noves de Sant Francesc Xavier.

Aquesta capa d'slurry, que és el nom tècnic d'aquesta material anti patinades, ja existeix a la carretera general, però no s'havia col·locat en els trams de les darreres obres dels vials de circumvalació.

Per aquesta raó, “i davant la imminent arribada dels mesos forts de l'estiu, en els quals hi ha una elevada circulació de vehicles i en concret de motocicletes, s'ha aplicat aquesta capa del material antilliscant”, ha explicat Rafael González, conseller d'Infraestructures i Mobilitat del Consell de Formentera.

“L'objectiu de la intervenció és minimitzar la probabilitat de caigudes de motocicletes a les rotondes de l'illa”, ha explicat el conseller. L'aplicació d'aquesta mesura de seguretat vial a les sis rotondes de Formentera ha tingut un cost de 50.000€.

Rafael González ha afegit que la reforma s'ha realitzat a finals de juny perquè “les condicions de calor beneficien el transport d'aquest material en òptimes condicions a l'illa de Formentera” i ha volgut “demanar disculpes a les conductores i conductors que s'hagin pogut sentir perjudicats per aquesta intervenció”.