• Català
  • Castellano
  • English

Obert el Parc Bob Baldon de Sant Ferran durant l’estiu

parc sant ferran ses roquesA partir d’avui el Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, obrirà cada dia a la tarda de 16.00 hores a 21.00 hores i els caps de setmana de 10.00 hores a 21 hores, el parc Bob Baldon, situat dins el recinte de l’escola de Sant Ferran de Ses Roques.

Resposta a una demanda ciutadana

Així ho ha explicat el conseller de l’àrea, Rafael González, que diu que “la institució respon així a les demandes dels veïns de Sant Ferran”. González ha recordat que “la zona de parc infantil i esportiva de l'escola s'ha mantingut oberta durant el curs escolar a les tardes juntament amb la biblioteca i a l'haver acabat el curs aquest espai no estava obert al públic”.

“El Consell de Formentera vetllarà pel bon funcionament i manteniment d'aquest espai, disposarà de personal que obrirà i tancarà el centre i que realitzarà les tasques de manteniment”, segons ha afegit el conseller. La institució insular ha comptat amb la col·laboració de la conselleria d’Educació del Consell i la direcció i Consell escolar de l'escola de Sant Ferran per obrir cada dia de la setmana la zona de parc infantil i esportiva de l'escola perquè els infants i les famílies de Formentera puguin fer ús.

Normes d’ús

El conseller ha recordat les normés d’ús d’aquestes instal·lacions:

Jocs per a infants de totes les edats

Els infants menors de 3 anys han d’anar acompanyats
de persones adultes

S'han de respectar els horaris

Es prohibeix l’entrada amb animals

Es prohibeix l’entrada amb vehicles, patinets i bicicletes

Prohibit fumar

Prohibit consumir begudes alcohòliques