• Català
  • Castellano
  • English

Cultures Unides organitza el segon Festival de la Dona

pricultures_unides_webEmmarcat dins el Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’associació Cultures Unides per a l’emprendiment i el codesenvolupament, ha presentat un programa d’actes carregat de propostes musicals i tallers de ball per al pròxim dissabte, 19 de març.

Acompanyada per la consellera d’Educació del Consell de Formentera, Sònia Cardona, la presidenta de l’associació, Betina Rivera ha destacat la importància de celebrar la segona edició d’aquest festival commemoratiu del dia de la dona, que l’edició passada va comptar amb un gran èxit de participació. 

Aquesta associació es va constituir oficialment el 2009 gràcies a la presentació d’una proposta artística de caràcter cultural i educacional, que tot i que no va sortir endavant, va suposar la consolidació d’un acord  amb el Consell Insular de Formentera per a impartir tallers formatius de reiki, dansa i joieria.

A més a més, la visita a Formentera de la presidenta del Consell Balear de la Dona a les Illes Balears, Nina Parrón el 12 de desembre del 2009, va suposar l’inici de col·laboració amb l’associació Espai Dones de Formentera per organitzar el dia Internacional de la dona treballadora, el 8 de Març.
 
La I edició del festival organitzat per Cultures Unides el 2010, va reunir diferents sectors de l’àmbit cultural, artístic i artesanal del sector femení de Formentera. L’any passat es reuniren a la plaça de Sant Francesc les artesanes de l’illa, pintores, teixidores i joieres exposant la seua artesania i les seues obres.
 
A través d’actuacions en directe, la unió d’aquestes dones a través de les seues veus i la seua reivindicació pels drets de la dona, va donar lloc a l’exposició de propostes de suport a la dona treballadora davant l’administració local, com també diferents problemàtiques d’interès per als ciutadans de l’illa.

Programa
Dissabte, 19 de març
Activitats, tallers, actuacions i concerts.
Taller d’estels i animació. 16.30 i 18.30 hores. Coordinat per Dario Guerreiro, Daniel Pazzos i Michelle.
Taller de tango amb Jacky. 19.30 i 20.00 hores
Taller de jazz amb Belén. 20.15 i 20.45 hores
Taller de dansa africana amb Wolonguodi. 21.00 i 21.30 hores
Actuació conjunta (Wolonguodi, Christian &friends, Valeria&Jacky, Saco y Ryan amb chimichurri, Roxymusic & EnaSoul, Linda&Sergio). 21.45 i 23.15.
Actuació de JERRY B. 23.15 hores
Dj Maria Selector / Dj.Hakuna Matata. 23.45 i 1.30