• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques La música en viu d'artistes locals de l'illa tornarà a animar les nits de l'estiu formenterer

La música en viu d'artistes locals de l'illa tornarà a animar les nits de l'estiu formenterer

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat avui el programa de Música a les Places per a aquest estiu 2023. Un any més, torna la música a les places de Sant Ferran, es Pujols, Sant Francesc i el passeig marítim de la Savina. L'ambient serà animat per diferents estils musicals, com ara música del món, música llatina, blues, soul, rock, heavy o jazz.

La consellera de Cultura en funcions, Vanessa Parellada, ha explicat que "un any més acostam la música dels artistes locals als residents i visitants per ambientar les nits d'estiu. Quatre cops per setmana diferents espais públics de l'illa es converteixen en escenaris de música ideals per gaudir a l'aire lliure".

La Savina
Els Dilluns al Port tornarà a ser el protagonista de les nits dels dilluns a la Savina, on del 19 de juny a l'11 de setembre, a partir de les 22.00 h, hi haurà una actuació musical en directe per animar l'ambient del passeig marítim.

Es Pujols
La plaça d'Europa des Pujols acollirà la música en directe del programa World Music, i comptarà amb l'actuació d'un dels veterans d'aquest cartell, Antena Libre. Les actuacions seran cada dijous a partir de les 22.00 h, des del 15 de juny al 26 d'octubre (exceptuant el mes d'agost, que no hi haurà actuacions).

Sant Ferran
Torna un clàssic de l'estiu formenterer, la plaça de l'Església de Sant Ferran, que acollirà l'acte Música en Viu cada divendres a partir de les 22.00 hores, del 16 de juny al 22 de setembre. L'Associació Formentera Musical serà l'encarregada d'amenitzar aquesta plaça durant tot l'estiu.

Sant Francesc
I a la plaça de la Constitució, el mític Jazz a la Plaça oferirà un concert de la mà de la banda de jazz més entranyable de Formentera, cada dissabte a partir de les 22.00 hores, del 17 de juny al 23 de setembre exceptuant les dates del 22 de juliol, que passarà a fer-se el diumenge 23, i el dissabte 5 d'agost, que no hi haurà concert.

Col·laboracions
Aquesta iniciativa musical es fruit un conveni signat entre el Consell de Formentera i Estrella Galicia i compta amb la col·laboració de l'associació Jazz & Co, l'Associació Formentera Musical, Antena Libre, l'Associació de Veïns de la Savina i l'Autoritat Portuària de les Illes Balears.


7 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023vi musica a les places

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)