• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Classe magistral "El poder de l'autotransformació amb Alessandra Oram", per celebrar el Dia Internacional del Ioga

Classe magistral "El poder de l'autotransformació amb Alessandra Oram", per celebrar el Dia Internacional del Ioga

foto 2023vi fzenEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme i en col·laboració amb Puro Bienestar, informa que el pròxim 21 de juny se celebra a Formentera el Dia Internacional del Ioga amb una classe magistral amb Alessandra Oram. Aquesta professora de ioga està especialitzada en el mètode Navakarana Vinyāsa, que només es practica a Àsia, i amb el qual oferirà "un viatge únic de transformació", segons ha explicat.

La trobada "El poder de l'autotransformació amb Alessandra Oram" se celebrarà el 21 de juny a les 19.30 h a la terrassa de la Confraria de Pescadors, al port de la Savina. Els interessats poden consultar tota la informació i inscriure-s'hi a través del web https://formenterazen.es/dia-internacional-del-yoga/.

Aquesta és una iniciativa de caràcter benèfic: la inscripció simbòlica de 10 € es destinarà íntegrament al Save Posidonia Project, un projecte pioner per fomentar el turisme sostenible a Formentera que segueix diverses línies d'actuació amb l'objectiu de protegir la posidònia.

Alessandra Oram és la primera instructora que porta la pràctica del mètode Navakarana Vinyāsa a Espanya i una de les poques professionals a Europa que practica aquesta disciplina. Aquest mètode de ioga nou i dinàmic permet una pràctica reconfortant adaptada a tots els nivells, amb la qual es guanya consciència, força i flexibilitat.

Aquest esdeveniment, d'aforament limitat, és promogut per l'àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar, i compta amb la col·laboració de Trasmapi i de l'Autoritat Portuària de Balears.


8 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)