• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Acción Social Cultura Julie Aubrun retrata la seva visió de les Illes Baleares en l’exposició ‘Essència balear’

Julie Aubrun retrata la seva visió de les Illes Baleares en l’exposició ‘Essència balear’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà a partir de les 19 hores la inauguració de l'exposició ‘Essència balear’, de l'artista francesa establerta a Formentera Julie Aubrun.

La mostra acull una col·lecció d'aquarel·les sobre paper en la qual l'artista pretén retratar les Balears a través de la seva flora, la seva fauna autòctona i la seva cuina ja que, segons Aubrun, “la diversitat i l'art culinari d'un lloc és el que el fa específic, les característiques sense les quals no seria el que és”.

Natural de Nancy, França, Julie Aubrun és autora i il·lustradora. Va efectuar els seus estudis d'Art i Comunicació Visual a l’Escola Intuit/Lab de París. Diplomada el 2000, l'escriptura i la pintura la porten fins a una carrera artística entremesclant les paraules i els colors. Resideix a Formentera des de 2012 i el seu treball està inspirat a l'illa que es pot reconèixer en les seves pintures. L'artista dibuixa un univers imaginari on els personatges i les formes es barregen en composicions poètiques.

Des de la seva primera exposició el 2009 a la galeria Artevistas de Barcelona, Aubrun ha anat exposant al llarg dels anys a Formentera, Mallorca, Menorca i París, entre d’altres llocs.

‘Essència balear’ es podrà visitar del 29 de setembre al 8 d'octubre en el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ de dilluns a diumenge d'11 a 13 hores i de 18 a 21 hores.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera