• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Urbanismo, Turismo y Actividades económicas Promoción, Ordenación turística y Actividades económicas Un total de deu restaurants de Formentera participen en els Caps de Setmana Gastronòmics que comencen avui

Un total de deu restaurants de Formentera participen en els Caps de Setmana Gastronòmics que comencen avui

Formentera torna a acollir a partir d'avui divendres, 6 d'octubre, els Caps de Setmana Gastronòmics. Concretament del 6 al 8 i del 13 al 15 d'octubre un total de deu establiments de l'illa oferiran menús gastronòmics a preu tancat de 25 euros, amb la beguda a part.

En aquesta nova edició dels tradicionals Caps de Setmana Gastronòmics participaran el restaurant Capritxos des Pujols; el restaurant Chezz Gerdi, també as Pujols; el restaurant Ses Eufabietes, a Sant Francesc; el restaurant Vogamarí, a la platja de Migjorn; el Café del Lago, a la Savina; Can Forn a Sant Ferran; el restaurant El Sueño, a la carretera de Porto-salè; el restaurant Es Cap, a la carretera des Cap, a l’encreuament de cala Saona; l'hotel Maysi, a la platja des Arenals, i el restaurant Sa Barraca as Pujols.

Els menús que s'oferiran estan dissenyats exclusivament per a aquest esdeveniment amb receptes de la cuina tradicional de Formentera, encara que a vegades amb una versió renovada o fusionada.

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)