• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Urbanismo, Turismo y Actividades económicas Promoción, Ordenación turística y Actividades económicas El Consell Insular de Formentera aposta per la sostenibilitat i la tranquil·litat en la inauguració de la World Travel Market de Londres

El Consell Insular de Formentera aposta per la sostenibilitat i la tranquil·litat en la inauguració de la World Travel Market de Londres

El conseller de Turisme del Consell Insular de Formentera, Artal Mayans, ha destacat la “sostenibilitat i la tranquil·litat” a l'hora de definir el marc en el qual es desenvolupa i s'haurà de continuar desenvolupant el turisme a l'illa. Mayans ha realitzat aquestes declaracions en l'acte d'inauguració de l'estand de Balears en la World Travel Market de Londres.

“És necessari l'equilibri entre el turisme i la protecció del medi ambient per garantir que les generacions futures també puguin gaudir de la seua bellesa natural”, ha remarcat. El conseller ha explicat així mateix que “el fet que només es pugui accedir amb vaixell ha mantingut allunyada de l'illa a les “multituds”, la qual cosa ha afavorit que s'hagin mantingut “les aigües cristal·lines i les belles platges d’arena blanca”.

Mayans ha manifestat als mitjans de comunicació assistents a aquesta inauguració que des del Consell Insular “hem implementat diverses polítiques de conservació ambiental per a preservar el seu entorn natural únic”. Entre aquestes actuacions ha destacat la protecció dels fons marins i dunes de les platges; les restriccions de construcció i la regulació de l'entrada de vehicles, entre altres.

Quant a altres virtuts de l'illa de Formentera com a destinació turística, el conseller de Turisme ha apuntat les distàncies curtes i una xarxa de rutes cicloturístiques i de senderes verdes que permeten visitar l'illa amb nul·les emissions de CO a l'atmosfera. En resum, Formentera destaca per la seva bellesa natural, entorn tranquil, enfocament en la conservació del medi ambient, transport sostenible i una experiència de viatge més autèntica en comparació amb destinacions de turisme més massiu, el que fa que sigui una opció atractiva per als qui busquen descans i connexió amb la naturalesa”, ha indicat.

Ha fet referència també al reconeixement de l'illa com a destí Starlight, “que reconeix a Formentera com un dels pocs llocs del món on la gent encara pot gaudir del cel nocturn des de la Terra. És un exemple que oferim més que només sol i platja. Oferim una àmplia gamma d'opcions per als qui desitgin assaborir la nostra excel·lent gastronomia, practicar esports a l'aire lliure, relaxar-se en entorns naturals verges i lliures de construccions, ja sigui al costat de la mar o en camps oberts. També oferim alternatives per als qui busquen reunions socials en un clima confortable. És per això que perseguim tals distincions: per a oferir una cosa única a cada visitant de la nostra illa”, ha conclòs Mayans.

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)