• Català
  • Castellano
  • English
Media Newspaper library Environment El Consell millora les instal·lacions del servei de socorristes

El Consell millora les instal·lacions del servei de socorristes

socorristesEl Consell Insular de Formentera, a través de l'Àrea de Medi Ambient ha instal·lat dues noves casetes d'emergències socorristes, una a Illetes, a la zona des Pouet, i l'altra a la Platja de Llevant.

Es tracta de dos castes construïdes en xapa marina i preparada per aguantar les condicions meteorològiques especials que es produeixen a les platges, tenen unes dimesions de set metres quadrats. El seu cost ha estat de 8.000€, sufragat íntegrament pel Consell Insular de Formentera.

L'ús que permeten aquestes casetes és millorar l'espai on es realitzen cures, donar un espai d'ombra a les persones que esperen evacuació en cas d'accident, protegir els socorristes en els mesos d'octubre o maig quan el clima és advers i guardar materials.

Aquestes dos noves casetes s'uneixen a la que ja existeix a Migjorn, propietat de la Direcció General d'Emergències del Govern i cedida al Govern per a l'ús del servei de socorrisme.

A més d'aquestes dues noves casetes, el servei municipal de seguretat i salvament de platges presenta per 2014 altres novetats destacades com 2 desfibril·ladors de darrera generació, 4 equips d'oxigenoteràpia, 3 taulells espinals i la renovació de totes les boies de seguretat individual dels socorristes.

El servei de seguretat i salvament per als banyistes i visitants de l'illa  compta amb 18 socorristes, un supervisor de socorristes i un coordinador. Des de la seva posada en marxa, a l'estiu de 2002, el número de víctimes per accidents a les platges s'ha vist reduiït de manera molt important.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat