• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Medi Ambient Reunió amb veïns i comerciants a Sant Francesc per millorar la gestió de la recollida de residus

Reunió amb veïns i comerciants a Sant Francesc per millorar la gestió de la recollida de residus

sant francesc veins 280415Aquest matí s'ha celebrat a la sala de plens del Consell de Formentera una reunió entre representants polítics i tècnics de l'àrea de Medi Ambient, responsables de l'empresa de recollida de residus i comerciants i veïns.

A la reunió s'ha fet esment de la necessitat d'unificar el dret del descans dels veïns i el dret de desenvolupar l'activitat comercial. Als darrers anys, Sant Francesc ha augmentat molt significativament el número de comerços i restaurants, fet que ha provocat que a la tarda i nit, un poble que habitualment no tenia activitat ara sigui molt més viu.

Els veïns han fet propostes com habilitar més punts de recollida de cartró. També s'han recordat els horaris per llançar els residus, que en el cas del vidre és de 8 a 23h, els envasos no tenen horari, es poden deixar les 24 hores, i el cartró, ben plegat i sense altres elements que no siguin el cartró, s'ha de depositar a partir de les 20h.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat