• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques La targeta 'Compra a Casa' utilitzada per fer compres que sumen 100.000 euros i acumulen 1.500 euros en descomptes

La targeta 'Compra a Casa' utilitzada per fer compres que sumen 100.000 euros i acumulen 1.500 euros en descomptes

foto presentacio compra a casaLa consellera de Comerç, Alejandra Ferrer, el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Pep Mayans, i el representant de la Pimef Vicent Roselló, han presentat avui a la sala de plens, situada a l'edifici central del Consell de Formentera, els resultats de la posada en marxa de la targeta de fidelització “Compra a Casa” en el seu primer mes i mig de funcionament.

Vicent Roselló ha explicat que ja "s'han repartit més de 600 targetes, i 526 han estat activades, és a dir, han realitzat una o més compres amb elles". Durant aquest primer mes i mig de funcionament de la targeta s'han efectuat "100.000 euros en compres, i els clients han acumulat 1.500 euros en descompte acumulat".

Alejandra Ferrer ha animat als formenterers a què adquireixen aquesta targeta gratuïta, en qualsevol dels comerços adherits, en la qual s'acumulen descomptes d'un mínim d'un l'1,5% en els comerços d'alimentació i benzinera, i d'un 3% en el sector de la restauració. La consellera ha recordat que aquesta iniciativa inclosa dins la campanya "Compra a Casa" pretén ajudar a promocionar els comerciants que obrin un mínim de 8 mesos a l'any, condició indispensable per adherir-se.

Per part seva el president de la Pimef ha fet un agraïment especial als 50 establiments que ja formen part de la campanya. Recordem que els comerços interessats a adherir-se a la campanya s'han de posar en contacte amb l'àrea de Comerç del Consell de Formentera o la Pimef. Pròximament es presentarà l'APP associada a la campanya, formentera365, que també es promocionarà entre els turistes que d'aquesta manera coneixeran l'oferta comercial de Formentera dels comerciants que obrin 8 o més mesos.

Targetes regal
A més, entre tots els clients que han fet servir la targeta Compra a Casa s’ha fet un sorteig de 4 targetes de 50 euros cadascuna per gastar en els comerços associats a la campanya. Els guanyadors del sorteig han estat Àngel Escandell Tur, que va fer la seva compra a Expert, Manuela Amador Rodríguez, que va comprar al supermercat Ofiusa, Remedios Sánchez Amores, que va comprar al supermercat BTQ de Sant Ferran i Fina Castelló Costa, al supermercat Avenida de la Mola.

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)