• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Formentera farà una Declaració Institucional “per avançar en igualtat”

Formentera farà una Declaració Institucional “per avançar en igualtat”

Foto taula informativaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que es presentarà en el pròxim ple una Declaració Institucional en defensa dels drets i les llibertats de les dones al segle XXI. Així ho ha anunciat avui la consellera del ram, Vanessa Parellada, aprofitant la celebració del dia 8 de març, una jornada que ens recordar que s’ha de continuar treballant per “avançar en igualtat”.

D’aquesta manera el Consell de Formentera es sumarà al manifest elaborat per IB Dona i que defensa, segons ha explicat la consellera que el 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, commemoració d’una data històrica i reivindicativa de la igualtat real entre dones i homes”. A la vegada que recorda que els drets i les llibertats de què gaudim les dones al segle XXI són fruit de l’esforç i la lluita de les generacions de dones que ens han precedit, un patrimoni col·lectiu que cal continuar defensant i que cal continuar construint.

Activitats dia 8 de març
Recordem que avui 8 de març l’associació Espai Dones de Formentera ha organitzat tot un seguit d'activitats per commemorar-lo. A les 12.00 hores es muntarà una taula informativa a la plaça de la Constitució. A les 17.30 h es farà el Flash Mob pel dia de la dona, amb la participació de l'alumnat de l'escola de música i dansa de Formentera, amb la col·laboració de la professora Julia Delgado. Tot seguit, es podrà gaudir de la música interpretada per alumnes del Conservatori d'Eivissa i Formentera amb la col•laboració de Margalida Villalonga, coordinadora del Conservatori. I al voltant de les 18.00 h Espai Dones farà la Lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona en la mateixa plaça.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1