• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Concert pedagògic pels escolars de Formentera

Concert pedagògic pels escolars de Formentera

Escola de musica festivalEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Educació i Cultura, informa que el pròxim dimecres i divendres a les 12.30 hores a la sala de Cultura (Cinema) es faran dos concerts pedagògics destinats als alumnes del col·legi Mestre Lluís Andreu i del CEIP Sant Ferran.

Aquesta és una prova pilot que es fa amb l’objectiu de donar a conèixer als infants d’una manera pedagògica, a través d’un conte, com funcionen els diferents instruments i com es fa la dansa. La consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “amb aquesta activitat esperem que més nenes i nens coneguin l’oferta de música i dansa que hi ha a Formentera” i ha agraït a tot el professorat de l’Escola Municipal de Música i Dansa que hagin organitzat aquesta trobada.

“Al final de l’encontre es donarà una fulla explicativa amb les dates de preinscripció per l’escola per si algun infant més s’anima a aprendre música o dansa”, ha afegit Susana Labrador. Les inscripcions estaran obertes entre el 3 d’abril i el 25 de juny i es podran fer presencialment a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) o telemàticament a través de l’OVAC (Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà). Tota l’oferta del centre es pot consultar a la plana web: http://escolamusica.conselldeformentera.cat/cursos-i-tallers/.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera