• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Portes obertes als pisos de protecció que l'Ibavi ha construït a Sant Ferran

Portes obertes als pisos de protecció que l'Ibavi ha construït a Sant Ferran

Presentacio ibavi 1Aquest matí s'ha fet la presentació dels 14 pisos de protecció oficial que l'Institut Balear de la Vivenda (IBAVI), depenent del Govern de les Illes Balears, ha construït a Sant Ferran, en un terreny cedit pel Consell de Formentera.

A la presentació han acudit el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, els vicepresidents i consellers del Consell de Formentera Bartomeu Escandell, Alejandra Ferrer, Daisee Aguilera i Rafael González, la gerent de l'IBAVI, Maria Antònia Garcias i l'arquitecte de l'obra, Carles Gabriel Oliver.

Portes obertes
Aquest dimecres dia 29 de març i el proper dilluns 3 d'abril són les dos jornades obertes al públic per conèixer aquestes 14 vivendes, totes elles de dues habitacions, en horari de 12.30 a 14.30 h i de 16.30 a 17.30 h.

Últims dies per apuntar-se
Els responsables de l'Ibavi han informat que a hores d'ara hi ha 214 sol·licituds realitzades i que el termini acaba el proper dimarts 4 d'abril. La inscripció es realitza a l'oficina de l'Ibavi situada al carrer Pla del Rei de Sant Francesc, que estarà oberta els propers dies 29 i 30 de març i el dilluns 3 d'abril i dimarts 4 d'abril, en horari continuat de les 11.30 h a les 17 h.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1