• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Visita obres del port de la Savina

Visita obres del port de la Savina

Foto visita obres portEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el vicepresident Bartomeu Escandell i el conseller d'Infraestructures, Rafael González han visitat amb el president de Ports de l'Estat, José Llorca i el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella, les obres del port de la Savina que segons han anunciat els responsables portuaris estaran acabades abans de 31 de maig.

Jaume Ferrer ha donat la benvinguda als representants de ports de Balears i de ports de l'Estat, i ha dit que "aquesta visita significa molt perquè amb Autoritat Portuària estem treballant en diferents projectes de millorar del port de la Savina amb unes línies consensuades".

Per part seva, el president de Ports de l'Estat ha explicat que l'ordenació del territori depèn de les autoritats locals, i per això consensuen els projectes que es duen endavant en el port amb aquestes, mentre que l'objectiu de l'Autoritat Portuària ha afegit és garantir "el transport i l'abastiment".

Far cultural
Sobre el Far de la Mola, un bé cultural de l'Autoritat Portuària de Balears, que mitjançant un conveni ha cedit la gestió dels espais al Consell de Formentera per donar-li uns usos culturals. El president ha explicat que ara mateix la institució insular està ultimant el projecte per poder realitzar les obres de rehabilitació de l'espai. Jaume Ferrer ha mostrat el seu desig de què aquestes obres estiguin finalitzades per principi de la pròxima temporada del 2018.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE