• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Curs de dinamitzador d’oci i temps lliure

Curs de dinamitzador d’oci i temps lliure

diverespaiEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Formació i Ocupació, informa que des d’aquest passat dilluns, dia 29 i fins a mitjans de juny, s’està duent a terme un curs de formació per a monitores i monitors emmarcat dins el programa SOIB Jove de formació i ocupació. Aquest programa ofereix possibilitat d’inserció al mon laboral als joves menors de 30 anys.

El curs, dirigit pel docent Fran Jurado, compta amb la participació de 10 alumnes; 9 noies i 1 noi, i consta de 12,5 hores setmanals de formació que s’imparteixen els matins de dijous i divendres al Casal de Joves.
Així mateix, el curs consta de 25 hores setmanals de pràctiques que els alumnes desenvolupen a diversos espais com el Casalet de Sant Ferran, el Casal de Joves o el club de bàsquet, on aquests estudiants s’han d’adaptar a les circumstàncies socials de cadascun dels llocs i desenvolupar el seu aprenentatge teòric.

Objectius
El que persegueix aquest curs és dotar als alumnes de les eines necessàries per a poder dinamitzar espais en els que hi hagi població infantil i juvenil. Així mateix, que sàpiguen oferir fórmules als joves sobre com fer un ús profitós del seu temps lliure mitjançant recursos lúdics i recreatius a més d’educar-los en valors com el respecte a la diversitat, la tolerància, l’empatia o la companyonia entre d’altres.

Titolació
En finalitzar el curs, els participants obtindran un certificat com a dinamitzador d’oci i temps lliure que els permetrà accedir a llocs de treball relacionats amb l’àrea sociocultural i enfocats a infants i joves. Entre d’altres, clubs esportius, casals, associacions, escoles i campus d’estiu, el Diverespai i d’altres activitats recreatives amb infants.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1