• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El Carnaval torna a Formentera aquest proper diumenge

El Carnaval torna a Formentera aquest proper diumenge

Carnaval-formentera-19 gEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Festes, informa que la festa de Carnaval d’aquest 2018 es celebrarà el pròxim diumenge 11 de febrer a Sant Francesc. A partir de les 11.00 hores tots els participants es podran concentrar a l’aparcament de sa Senieta on s’obriran les inscripcions per a participar al concurs de disfresses. A les 12.00 del migdia s’iniciarà la rua amb sortida des del pàrquing de sa Senieta i amb recorregut pels principals carrers del poble. Enguany la rua estarà animada per la música del grup, Aiye Batucada.

El recorregut passarà per l'avinguda del Pla del Rei, passant pel carrer del bus i evitant la rotonda. Prosseguirà pel carrer d'Eivissa fins a la plaça de la Constitució i seguint pel carrer Santa Maria vers el carrer Marc Ferrer i després el carrer Jaume I per a acabar altra volta a la plaça de la Constitució.

Premis
Els participants al concurs de disfresses tindran la possibilitat de guanyar algun dels següents premis en metàl·lic:
Individual adult
1r premi 200 €
2n premi 150 €

Individual infantil
1r premi 100 €
2n premi 60 €

Parelles
1r premi 300 €
2n premi 200 €

Família
1r premi 300 €
2n premi 200 €

Grup [entre 3 i 10 persones]
1r premi 400 €
2n premi 250 €

Comparses [més de 10 persones]
1r premi 500 €
2n premi 350 €

Carrosses [amb vehicle]
1r premi 950 €
2n premi 650 €

Un cop acabada la desfilada, a la plaça de la Constitució començarà la música de la mà de DJ Blue i DJ Javi Box per tal d’animar el final de festa, mentre que a partir de les 14.00 hores tindrà lloc el dinar popular, organitzat pels pares dels cursos de sisè i l'APIMA CP Mestre Lluís Andreu, per recaptar diners pel viatge de fi de curs. El menjar per als disfressats i disfressades serà de franc.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera