• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Finalitzades les feines de manteniment d’estiu per a l’inici del curs escolar

Finalitzades les feines de manteniment d’estiu per a l’inici del curs escolar

foto-millores-2018-sant ferran 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Educació, informa que durant aquest estiu s’han fet obres de manteniment i millora d’instal·lacions a les tres escoles públiques de l’illa; CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP de Sant Ferran i CEIP El Pilar, a més del Centre de Professorat de Formentera (Escoles Velles).

Segons ha explicat la consellera d’Educació, Susana Labrador, “com cada any, hem aprofitat el període de vacances escolars per fer diverses feines atenent a les peticions de les direccions dels centres, les APIMEs i els consells escolars. D’aquesta manera assegurem el correcte manteniment de les instal·lacions per a l’inici de curs d’aquest dimecres”.

Intervencions realitzades
Sant Francesc
Els treballadors de la brigada del Consell de Formentera han fet les següents actuacions a l’edifici de baix de l’escola Mestre Lluís Andreu: pintar edifici exterior, estesa de les rajoles als patis interiors, neteja del racó de la zona de la caldera i pintat de l’estructura metàl·lica existent així com cobrir-la per fer zona d’ombra.

A més, una empresa externa subcontractada pel Consell ha massillat el passadís per treure el gotejat i se n’ha pintat l’ala dreta i repassat l’ala esquerra. El cost d’aquesta actuació ha estat de 5.047 €.

Pel que fa a l’edifici de dalt, la brigada ha fet feines de manteniment ordinari com el pintat de varis punts tant externs com a l’interior de l’edifici.

Sant Ferran
Pel que fa a l’escola de Sant Ferran, la brigada ha muntat una nova zona d’ombra amb estructura de fusta i canyís a l'espai que queda entre les primeres aules modulars i la pista esportiva. També s’ha instal·lat un nou intèrfon i s’han revisat les goteres d’una de les aules.

En aquest centre s’han externalitzat també algunes feines, com ara la neteja, rascat i pintura de les façanes exteriors, amb una despesa de 9.922 €.

La Mola
Pel que fa al CEIP El Pilar de la Mola, els treballadors de la brigada han fet un repàs de pintura general dins i fora de l’edifici, han canviat la fusta del joc del pati que gira, s’ha revisat la finestra de l’aula modular i s’ha reparat el passador de la porta vidre de l’aula de primària. Així mateix, una empresa externa ha instal·lat dos nous aparells d’aire condicionat i cinc aixetes amb un cost de 5.552 €.

Centre de Professorat de Formentera
Dues empreses externes s’han encarregat de la reforma de la fusteria exterior i del seu pintat, amb una despesa de 18.600 €. Aquesta intervenció se suma a la reparació de teulada, recollida d’aigües i façanes que ja es va fer en aquest edifici històric.

La despesa total d’aquestes feines de manteniment i millora dels centres educatius de Formentera ascendeix a gairebé 40.000 €. La titular d’Educació ha recordat que “durant tot l’any hi ha dues persones de la brigada que s’encarreguen del manteniment de les tres escoles d’infantil i primària per a donar cobertura a qualsevol incidència que es pugui produir”.

A més de les feines fetes als centres educatius, també s'ha aprofitat el mes d'agost per reformar el vestíbul de la Biblioteca Marià Villangómez i l'Escola de Música i Dansa. Les tasques han consistit en la neteja i pintat de les parets i el canvi de ferm, amb una despesa de poc més de 9.000 €.

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1