• Català
  • Castellano
  • English
Promoció Turística

Promoció Turística

Platja de ses Illetes

El model de desenvolupament turístic dut a terme per l'àrea de Promoció Turística del Consell Insular de Formentera i pel Patronat Municipal de Turisme es caracteritza per ser un model sostenible, per generar turisme actiu i impulsar el turisme cultural per tal de desestacionalitzar la temporada turística i millorar la competitivitat de la destinació.

D'aquest manera, es vol aconseguir un repartiment més ampli dels beneficis econòmics a la vegada que allargar la temporada turística. La tasca duta a terme pel Patronat Municipal de Turisme es caracteritza per la segmentació que fa de la seva promoció segons el mercat objectiu.

Entre les actuacions, events i recursos que l’àrea de Turisme fa servir cal destacar: assistència a fires nacionals i internacionals; Workshops amb agents de viatges nacionals i internacionals; Festes de Presentació de destí a mercat emergents i Passarel·la de moda; Insercions a Premsa com cartells i/o reportatges a més a més d’una ample campanya online tot fent servir la nova web www.formentera.es totalment adaptada al 2.0 i a les xarxes socials.

Formentera intenta divulgar el que és ara per ara el seu principal atractiu i factor diferenciador enfront altres destinacions com és la seva conservació del litoral i la natura.

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)