• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Formentera sorteja les places per la XI Mitja Marató i la Cursa 8Km

Formentera sorteja les places per la XI Mitja Marató i la Cursa 8Km

foto places mitja marato 2018 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest dimecres s’ha realitzat el sorteig davant el notari de Formentera, Javier González Granado, de les places disponibles per la XI Mitja Marató Illa de Formentera i la 8Km.

El conseller d'Esports, Jordi Vidal, ha explicat que la fórmula del sorteig “és la més justa perquè tothom que vulgui participar en la cursa tingui l'oportunitat de fer-ho". Així mateix, Vidal ha avançat que l'edició del 2019, a celebrar el dissabte 11 de maig, ha comptat amb 4693 peticions de corredors que hi optaven a participar.

3.000 places
Avui s’han sortejat 2.000 places per la Mitja Marató i 1.000 places per la 8Km. De les 4693 sol·licituds rebudes, 3033 eren per participar en la Mitja Marató i 1660 per disputar Cursa de 8Km. Amb un programa informàtic que genera números aleatoris s'ha extret la xifra agraciada per cada competició i a partir d'aquesta s'ha establert l'ordre d'inscripcions fins a arribar a les 3000 places.

En concret, per la Mitja Marató s'ha generat el número aleatori 1506. Així des del 1506 al 3033, i de l’1 al 472, han estat els números que han obtingut plaça. Pel que fa a la 8Km, s’ha extret el número 146, així que els participants afavorits han estat des del 146 fins al 1145, ambdós inclosos.

Els corredors que han obtingut la plaça tenen entre el 21 de desembre i el 10 de gener per confirmar la inscripció. Si en acabar el termini de la formalització d’inscripcions quedessin places vacants, es faria una repesca reassignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall fins a completar la quota. La primera repesca seria del 14 al 21 de gener. Es faran tantes repesques com siguin necessàries. Els terminis s’aniran publicant al web i les xarxes socials.

Places directes exemptes de sorteig
Els corredors que hagin participat un mínim de 5 edicions tenen plaça directa i, per tant, queden exempts del sorteig. Durant el període de preinscripció aquestes persones rebran un correu amb les instruccions per l’accés a la plataforma d’inscripció.

També queden exempts els residents a Formentera, que han de sol·licitar la seva plaça a través de l’àrea d’Esports del Consell, allí se’ls facilitarà un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo