• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El 20 de febrer s’obrin les inscripcions pel curs d’integració

El 20 de febrer s’obrin les inscripcions pel curs d’integració

foto-curs-integracio---20181El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que del dia 20 de febrer fins al 04 de març estarà obert el termini d'inscripció pel Curs d'Integració Social I Cultural que du endavant el Consell per XII edició. La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha destacat que “anualment es fan dos edicions del curs a l'any, una al novembre i altra al març, amb l’objectiu d’ajudar a la integració de la població estrangera i a afavorir la seva regulació”. La pròxima edició començarà el 5 de març i acabarà el 28 de març.

El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les persones interessades han d'adreçar-se a l'àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d’oficina de 9 a 14 h, és necessari portar un document que acrediti la identitat de l'alumne (NIE o passaport). El curs té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19.00 h. Es realitza a l'aula gran de l'Escola d’Adults i és gratuït.

Els continguts que es tractaran seran entre d'altres: valors constitucionals de l'estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, Igualtat entre homes i dones, entre d’altres. La finalitat del curs és l'aprenentatge d'aquests continguts i l'obtenció d'un diploma que s'expedeix a la finalització del mateix. És un curs adreçat sobretot a immigrants que els hi serveix per a renovacions, preparació de l'examen de nacionalitat CCSE i acreditació d'integració en processos de residència inicial. Les places s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1