• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona com a destinació d’activitats subaquàtiques a Barcelona

Formentera es promociona com a destinació d’activitats subaquàtiques a Barcelona

foto-2020-promocio---barcelonaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Promoció Turística, informa que l’illa ha participat, entre el 14 i 16 de febrer, en una de les fires de referència d’activitats subaquàtiques en l’àmbit estatal, el “Mediterranean Diving Show”, que s’ha celebrat a Cornellà, Barcelona. Aquesta fira ha estat un punt de trobada de professionals, practicants i seguidors del món del busseig i de la resta de disciplines que tenen a veure amb el fons submarí.

El cap de promoció, Carlos Bernús, ha estat present a la fira i ha destacat “la bona acollida i l’interès que ha mostrat el públic per la nostra destinació”. Durant les 3 jornades hi ha hagut informadors del Consell de Formentera que han repartit material promocional de Formentera i també han explicat iniciatives de l’illa com el Save Posidonia Project o la regulació d’entrada de vehicles, “ja que és un públic molt conscienciat amb el medi ambient i els projectes sostenibles”, segons Carlos Bernús.

A més de la representació institucional, altres dels encarregats de promocionar la nostra destinació han estat els responsables del centre de busseig Formentera Divers que de primera mà han pogut atendre a totes les persones individuals, empreses privades i revistes especialitzades, els secrets que amaga el fons marí de la nostra illa.

La participació en el Mediterranean Diving Show va sorgir arran d’una petició dels Segments Estratègics de Turisme Actiu, amb el qual es potencia la col·laboració públic-privada per crear productes que facin més competitives les empreses de Formentera i ajudin a diversificar el producte. Al final del mes de març Formentera també participarà en la fira “More Aqua Show” que tindrà lloc a Madrid i que també està destinada al món de les activitats subaquàtiques.


17 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)