• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El grup de dansa urbana de Formentera farà una representació pels actes de les illes a Palma

El grup de dansa urbana de Formentera farà una representació pels actes de les illes a Palma

foto-2020-dancers-11El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa que el grup de Dansa Urbana del Casal de Joves representarà a Formentera en la celebració del Dia de les Illes Balears a diversos actes organitzats a Palma (Mallorca). Cinc joves d’entre 14 i 15 anys de Formentera, acompanyades per la professora de dansa del Casal, Imma Vidal, interpretaran diverses peces de dansa urbana i dansa contemporània. Les actuacions tindran lloc el dissabte 29 de febrer a les 13.15h al passeig de Sagrera i a les 17h al Mercat de Palma. També hi haurà actuacions de balladors de les colles o del grup de batucada Bloco Calubraria de Formentera en altres actes que es faran a Mallorca.

Recordem que a Formentera, el diumenge 1 de març dia de les illes, es farà l’acte institucional que comptarà amb un discurs de la presidenta Alejandra Ferrer i estarà amenitzat per la representació de les colles de ball de Formentera Es Xacoters i Es Pastorells. Així mateix es farà una degustació de productes típics de Formentera. L’acte tindrà lloc a les 12.00h a la plaça de la Constitució.

A més, demà divendres hi haurà un concert Dia de les Illes Balears amb Pilar Mena & Bro’s, per part de Formentera, i Ana Martí per part de Mallorca. Aquesta actuació tindrà lloc a les 20h a la Casa del Poble de la Mola i compta amb la seva col·laboració. Cal destacar que és un concert que es fa de manera simultània a totes les illes. D’altra banda, el dissabte se celebra la IX FART – FORMENTERA ALL ROUND TRAIL. Es tracta d’una cursa de 72,5 quilòmetres que recorre la costa de Formentera amb sortida i arribada al port de la Savina. Tota la informació sobre la prova es pot trobar al web www.elitechip.net on també es poden fer les inscripcions.

27 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01