• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Alejandra Ferrer trasllada els seus desitjos de millora a les dues persones que han donat positiu per coronavirus a Formentera i demana a la població que continuem units i complint les normes de confinament

Alejandra Ferrer trasllada els seus desitjos de millora a les dues persones que han donat positiu per coronavirus a Formentera i demana a la població que continuem units i complint les normes de confinament

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, en nom de tot l’equip de Govern, ha volgut adreçar-se a la població de Formentera després de la confirmació dels primers dos casos positius per coronavirus a la nostra illa. Primer Alejandra Ferrer ha expressat el seu desig de que aviat es puguin recuperar aquests veïns de la nostra illa afectats pel Covid-19.

“Volem enviar molts d’ànims als dos primers afectats detectats a Formentera i al seu cercle de familiars i amics, en especial a la persona que es troba ingressada a la UCI (Unitat de Cures Intensives) de Can Misses amb pronòstic reservat”, segons ha declarat. L’altre cas positiu detectat a la nostra illa roman aïllat a casa amb símptomes més lleus i la seva evolució està sent seguida pels sanitaris de l’UVAC, la Unitat al Volant d’Atenció al Coronavirus, i la presidenta també li ha desitjat “una ràpida millora”.

Des de la conselleria de Salut del Govern balear ens ha confirmat que “les autoritats sanitàries, seguint el protocol establert, estan en contacte amb les persones que conviuen amb els afectats perquè segueixen les mesures de control, s’aïllin totalment i s’evitin així nous contagis”.

D’altra banda “també volem traslladar els nostres millors desitjos a totes les persones afectades, i especialment a les que estan en estat greu, tant dins de les illes, com de l’estat espanyol i del món. Són moments molt difícils per molta de la població mundial i volem traslladar-li a ells i als seus éssers estimats molts d’ànims en aquesta lluita" ha afegit.

Alejandra Ferrer ha recordat que es tracta d’una crisi sanitària global i que ja treballàvem amb la previsió de que els primers casos detectats a la nostra illa es poguessin donar i malauradament així ha sigut. “Formentera s’ha preparat en les últimes setmanes i també la població de Formentera, que ha seguit estrictament les mesures de confinament, però ara us demanam que ho feu més encara, per garantir la mínima propagació possible a la nostra illa”, segons ha explicat Alejandra Ferrer.

La presidenta ha recordat que “hem de seguir escrupolosament les mesures de seguretat derivades de l’estat d’alarma, que ahir es varen endurir, amb la paralització de tota activitat que no sigui essencial dictada pel Govern central, demà més treballadors de Formentera romandran a casa i ajudaran així a superar aquesta crisi evitant al màxim tots els contactes i les sortides al carrer”.

La presidenta ha volgut agrair la feina de tots els metges, sanitaris i personal de l’Hospital de Formentera i dels de Can Misses. Alejandra Ferrer ha demanat que “ara més que mai és important que mantinguem la calma i confiem en que totes les mesures preses per les autoritats facin el seu efecte i aconseguim sortir de la crisi el més aviat, amb els mínims danys personals”.


29 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1