• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Serveis essencials Consell de Formentera

Serveis essencials Consell de Formentera

El Consell de Formentera informa que arran del Reial Decret 10/2020 de 29 de març de 2020 ha establert des d’avui 30 de març fins al 9 d’abril els següents serveis essencials:

-Servei Atenció Domiciliària (SAD), atenció víctimes de violència de gènere i menors.
-Bombers i Policia local.
-Servei funerari i cementeri, segons dicta l’ordre SND/298/2020, de 29 de març, en relació amb les vetlles i cerimònies fúnebres per limitar la propagació i el contagi del Covid-19.
-Brigada de manteniment i neteja: tasques de manteniment mínimes que garanteixin el bon estat de les instal·lacions municipals i neteja de les zones ocupades per serveis essencials.
-Escorxador.
-Canera.

A més, es podrà establir una activitat mínima indispensable per assegurar infraestructures o equips, establint un número mínim o de torns tenint com a referència la plantilla que es manté els festius o caps de setmana.

El Consell recorda que abans d’aquest últim decret, ja s’havien establert mesures excepcionals i s’havia fomentat el teletreball. Amb el nou decret les persones que no puguin desenvolupar el teletreball per les raons que siguin, s’ han d’adherir al permís retribuït obligatori recuperable i, per tant, hauran de tornar o compensar la jornada que no es pugui desenvolupar. Això es podrà fer fins al 31 de desembre 2020 i serà consensuada amb l’administració.

D’altra banda, els treballadors que estiguin a casa en situació de baixa laboral o en vigilància activa amb motiu del Covid-19 mantenen a tots els efectes aquesta situació de baixa.

El Consell no es considera un servei essencial, així els registres urgents es faran per correu electrònic i també es continuarà amb l’atenció telefònica. També roman oberta l’atenció a través de l’Ovac.

30 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1