• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència El Consell de Formentera reparteix 1.000 pantalles de protecció a personal essencial de Formentera i Eivissa

El Consell de Formentera reparteix 1.000 pantalles de protecció a personal essencial de Formentera i Eivissa

foto 2020 donacio pantalles1La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha fet entrega avui de 100 pantalles de protecció a la subdirectora de l'Hospital de Formentera, Ilana Martínez. L'empresa alemanya, cutall GmbH & Co. KG, ha donat un total de 1.000 protectors facials que el Consell de Formentera repartirà entre els serveis essencials de Formentera i Eivissa.

El repartiment de les pantalles de protecció es farà de la següent manera: 100 a l'Hospital de Formentera, 100 per la Policia Local, Bombers i Protecció Civil, 50 per la Guàrdia Civil de Formentera, 50 per activitats prioritàries externes (dentistes o metges privats, entre d'altres), 200 pel personal de Benestar Social i personal d'atenció al públic del Consell de Formentera. Les altres 500 unitats es faran arribar a l'àrea d'Ib-Salut d'Eivissa i Formentera perquè en faci el repartiment que consideri més adequat depenent de les necessitats de la nostra illa veïna.

La presidenta ha volgut agrair al propietari de l'empresa, Joachim Nöthen, aquesta donació. “El propietari és una persona molt vinculada a la nostra illa, on passa llargues estades, i ens ha contactat per fer aquesta donació”, ha declarat Alejandra Ferrer. La seva empresa es dedica normalment a fer tall amb làser de cartellera en metacrilat, però a causa de la crisi del Covid-19 s'ha readaptat a les noves necessitats i ara fabrica aquests protectors facials, segons ha detallat la presidenta. El cost estimat de la donació és de 10.000€ ja que cada unitat té un preu de mercat de 10/12€.

22 d'abril de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1