• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Inscripcions Escoletes de Formentera

Inscripcions Escoletes de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que el procés d'inscripció a les escoletes La Miranda i Camí Vell es farà aquest any de manera telemàtica. Aquesta instrucció ha arribat de la conselleria d'Educació del Govern balear, de fet les inscripcions a tots els centres escolars d'infantil, primària i secundària es faran per via telemàtica per evitar aglomeracions als centres i reduir el contacte social arran la crisi del Covid-19.

Les dates d'inscripció pels infants de 0 a 3 anys que vulguin accedir a les escoletes de Formentera són del 14 de maig al 5 de juny. Tots els tràmits es faran a través de la plataforma virtual GESTIB, pel que aconsellem als pares, mares o tutors que recuperin la contrasenya de l'usuari GESTIB o autenticar-se amb la plataforma CL@VE. Trobareu la informació en aquest enllaç:

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/tramitclave

Les famílies que ja tenguin als seus infants inscrits a les escoletes, és a dir que ja estaven matriculats als centres no han de fer cap tràmit. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar per correu electrònic a escoleta@conselldeformentera.cat o telefonar de 9 a 14h al 971323415.


7 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1