• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació L'obertura de les Escoletes de Formentera es farà entre el 8 i el 15 de juny

L'obertura de les Escoletes de Formentera es farà entre el 8 i el 15 de juny

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que l'obertura de les escoletes de Sa Miranda i Camí Vell, es farà entre el 8 i el 15 de juny. Les escoletes podran acollir el 50% dels seus alumnes, és a dir 54 infants del total de 108 matriculats. Es prioritzarà l'atenció als nens i nenes de famílies amb dificultats de conciliació, vulnerabilitat socioeconòmica i situació de protecció del menor.

Les famílies dels infants matriculats a les escoletes rebran en els pròxims dies una telefonada del centre per veure quina és la seva situació i valorar la seva tornada a les aules. Els nens i nenes que no tornin no hauran de fer cap pagament i mantindran la plaça pel curs vinent. “Des del Consell de Formentera ja fa setmanes que treballam, en col·laboració amb el Govern balear, per poder fer una tornada a les aules segura, pels boixos i les educadores, i la darrera ordre ministerial així ho permet. Ara s'està ultimant tot el protocol de seguretat que s'haurà de seguir”, segons ha explicat la consellera d'Educació, Susana Labrador.

“Els nens i nenes són una part de la població que ha patit el confinament de manera més dura, a més som conscients que per a les famílies ha estat molt difícil conciliar, per això per al Consell és prioritari poder anar obrint aquest espai de trobada i educatiu que suposa una bona ajuda perquè grans i petits tornin a una certa normalitat”, ha explicat Susana Labrador.

La tornada a l'escoleta es farà seguint les mesures de seguretat i higiene, les educadores hauran de fer servir mascareta, “ja que som conscients que no podran respectar la distància interpersonal de 2 metres amb els petits”, segons ha concretat la consellera. Hi haurà torns per sortir al pati, es fomentaran les activitats a l'aire lliure i la disminució de la ràtio permetrà fer activitats educatives adaptades a la nova situació provocada per la Covid-19.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1