• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Es convoquen 22 places de monitors de temps lliure per preparar la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020

Es convoquen 22 places de monitors de temps lliure per preparar la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020

El Consell de Formentera informa que s'està preparant la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020 i, per aquest motiu, aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de 22 places de monitores i monitors de temps lliure per l'Escola d'Estiu 2020. El termini d'inscripció finalitzarà aquest diumenge 31 de maig. La previsió d'incorporació a aquesta feina és 8 de juny i la durada prevista d'aquest treball és d'entre 2,5 i 3 mesos. Els interessats es poden inscriure al web del Consell de Formentera, a l'apartat de l'àrea de Recursos Humans o ofertes de feina, on trobaran tota la informació:

http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7018%3A2020-05-25-12-15-32&catid=366%3Arecursos-humans&Itemid=149&lang=ca

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que el Consell espera poder obrir l'Escola d'Estiu 2020, adreçada a infants en edat escolar (d'entre 3 i 12 anys), en les dates habituals, al voltant de l'1 de juliol. “Ara mateix l'estat d'alarma no permet organitzar una activitat de lleure com seria l'Escola d'Estiu, però volem estar preparats perquè de seguida que s'aixequi aquesta restricció es pugui oferir un programa d'activitats lúdiques que permeti que els i les menors puguin gaudir d'una oferta de qualitat i d'entreteniment durant l'estiu, ja que, després d'aquests mesos de confinament, segurament ho necessiten més que mai”, segons ha declarat la consellera.

“A més, l'Escola d'Estiu també ajudarà a la conciliació familiar ara que molts pares i mares hauran de tornar a les feines”, segons ha afegit Vanessa Parellada. “Aquesta posada en marxa de l'Escola d'Estiu es farà amb les màximes garanties de seguretat higièniques i sanitàries”, ha destacat la consellera. Des de l'equip de Joventut fa setmanes que s'està treballant, conjuntament amb el Govern balear i la resta de consells de les illes, en l'elaboració d'un protocol sanitari amb mesures de seguretat que després s'haurà d'ajustar al que dictamini l'ordre del Ministeri de Sanitat. En els pròxims dies s'obrirà el procés d'inscripció i es donaran tots els detalls de com es desenvoluparan les activitats i quines mesures de seguretat es prendran.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1