• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència El Consell acull l’entrega de diplomes de capacitació d’agents de la Policia Local a Formentera

El Consell acull l’entrega de diplomes de capacitació d’agents de la Policia Local a Formentera

foto 2020 diplomes policia localLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, han participat avui al lliurament dels diplomes de capacitació a tres agents de Policia Local de Formentera i un del municipi eivissenc de Sant Joan a l’acte de clausura de la quarantena promoció (curs 2019), la qual no es va poder celebrar quan estava previst per mor de la pandèmia covid-19.

L’acte ha comptat amb la presència també del director general d’Emergències del Govern, Jaume Barceló; el conseller insular d’Interior, Josep Marí; la directora de l’Escola Balear d’Administració Pùblica (EBAP), Mercedes Riera, i el cap de Policia Local de Formentera, Fèlix Ramos, entre altres autoritats.

Alejandra Ferrer ha destacat la col·laboració “fonamental entre les administracions insular i autonòmica i la necessitat de coordinació per poder completar la plantilla d’agents i oferir amb garanties aquest servei tan necessari i proper per a la ciutadania de l’illa, principalment en situacions com les que estam vivint els darrers mesos a causa de la pandèmia”. “Continuam treballant per aconseguir el cos de policia que necessita Formentera, amb una plantilla nombrosa, estable i bé formada”, ha incidit la presidenta.

Beques per a habitatge i desplaçament
D’altra banda, la consellera Isabel Castro ha anunciat que els 29 agents en formació, dos d’ells de Formentera, que enguany estan duent a terme fora de la seva illa el curs bàsic de capacitació com a policia local podran optar a una línia d’ajuts de fins a 1.215€ per alumne que l’EBAP posarà al seu abast amb l’objectiu de compensar les despeses d’habitatge i desplaçaments que han d’atendre.

Segons ha destacat la consellera Isabel Castro, el Govern de les Illes Balears, mitjançant l’EBAP, “és sensible a l’enorme sacrifici que fan els agents en formació, lluny de la seva llar, per convertir-se en servidors públics”. “Els dos agents formenterencs de l’edició d’enguany són probablement els que ho saben millor”, ha dit en referència al 41è curs de capacitació bàsica impartit per l’EBAP a Mallorca al llarg de 2020, en el qual també participen 18 agents d’Eivissa, 9 de Menorca i 7 de Mallorca.

28 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1