• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis El Consell posa en coneixement de la Guàrdia Civil l’aparició de pintades dins del conjunt històric de Sant Francesc

El Consell posa en coneixement de la Guàrdia Civil l’aparició de pintades dins del conjunt històric de Sant Francesc

foto 2020 pintades 1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Patrimoni, ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil l’aparició de vuit pintades a les façanes de l’Ajuntament Vell i en diversos elements del jardí de ses Eres la nit del 5 al 6 d’agost. Els operaris de la brigada de Serveis Insulars del Consell de Formentera varen esborrar aquestes pintades el matí del dia 6.

Des de la conselleria de Patrimoni es recorda que l’Ajuntament Vell és un edifici que es troba inclòs en el catàleg del patrimoni cultural de Formentera amb grau de protecció B, i tant aquest edifici com el jardí de ses Eres es troben dins de l’espai declarat bé d’interès cultural (BIC), en la categoria de lloc històric, de Sant Francesc. Així mateix, es recorda que aquests actes vandàlics contra el patrimoni estan tipificats com delictes al Codi penal.

El Consell ha aportat documentació gràfica en el seu escrit presentat davant la Guàrdia Civil.

11 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE