• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient El Consell de Formentera comença la retirada de forma subsidiària del veler encallat a la platja de Llevant

El Consell de Formentera comença la retirada de forma subsidiària del veler encallat a la platja de Llevant

foto 2020 velerEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que avui ha començat a retirar el veler encallat a la platja de Llevant aquest mes d’agost. Des de la conselleria insular de Medi Ambient s’han posat en contacte amb Capitania Marítima, Demarcació de Costes i Parc Natural per dur a terme la retirada del veler, de 14 metres d’eslora, de la manera menys perjudicial per al sistema dunar.

Els operaris han confirmat avui al matí el mal estat del vaixell, que impedeix el seu reflotament, per la qual cosa s’ha decidit desplaçar-lo dins de la costa, assegurar-lo i senyalitzar-lo per evitar riscs mediambientals, davant la previsió de l’arribada de forts vents aquest cap de setmana. Quan passi el temporal es decidirà la manera de retirar-lo d’aquest indret.

El Consell ha decidit actuar d’urgència per a la retirada del vaixell. El treball es fa de manera subsidiària, per tant les despeses ocasionades seran reclamades a la propietat del vaixell.

28 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix