• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba a Formentera “Eso que tú me das”, el documental amb l’última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés

Arriba a Formentera “Eso que tú me das”, el documental amb l’última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés

cartell 2020 eso que tu me dasEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que Eso que tú me das, el documental amb l’última entrevista de Jordi Évole feta a Pau Donés, es podrà veure en sessió de cinema el pròxim divendres 4 de desembre a les 20.30h i diumenge 6 de desembre a les 20.00h a la Sala de Cultura (Cinema).

El cantant Pau Donés, líder de la banda Jarabe de Palo, va lluitar durant 5 anys contra el càncer. Va viure fins als seus últims dies amb ganes de comunicar als altres i compartir la seva alegria de viure. Dies abans de morir va voler tenir la seva última xerrada amb Jordi Évole i deixar el seu testimoni i agraïment per tot el que havia rebut.

L’equip de Producciones del Barrio va acudir a casa del cantant a la Vall d’Aran i va gravar una entrevista que, per desig exprés del líder de Jarabe de Palo, només podia exhibir-se després de la seva mort. Eso que tú me das, dirigida per Jordi Évole i Ramón Lara, és el resultat d’aquesta xerrada.

El documental alterna moments emotius propis d’una situació tan extrema amb uns altres més reflexius sobre com viure i aprofitar millor la vida. En la xerrada hi ha lloc també per a moments distesos on l’humor és present, en els quals periodista i cantant no defugen abordar entre riures ‘comptes pendents’ del passat.

Cal destacar que Pau Donés va ser una persona fortament lligada a l’illa de Formentera on hi va passar llargues temporades i tenia molts amics i persones estimades. Tots els que vulguin veure aquest documental amb el darrer missatge del cantant han de fer reserva prèvia d’entrada fins al 4 de desembre a les 10.00h al correu electrònic reserves@conselldeformentera.cat.

Recaptació solidària per al VHIO i la Fundació Fero
Eso que tú me das s’ha pogut estrenar en més de 280 sales de tot Espanya gràcies a la voluntat i esforç de productors, distribuïdor i exhibidors, en un context de dificultat per a tot el sector cultural.

A més, la recaptació corresponent als productors de la pel·lícula serà destinada a la recerca de la lluita contra el càncer que duu a terme el VHIO, Vall d’Hebron Institute of Oncology de Barcelona, que va tractar i continua estudiant la malaltia de Pau Donés i ara se suma a aquesta iniciativa la Fundació Fero, centrada també en la recerca oncològica.

24 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera