• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça 29 professionals del sector pesquer de Formentera completen el curs de formació bàsica de seguretat

29 professionals del sector pesquer de Formentera completen el curs de formació bàsica de seguretat

foto 2020 curs pescadors 2Un total de 29 professionals del sector pesquer de Formentera han participat en el curs de capacitació de formació bàsica de seguretat que es va dur a terme a l’illa la darrera setmana i que va estar organitzat per l’àrea d’Agricultura i Pesca del Consell de Formentera amb la col·laboració de la direcció general de Pesca del Govern de les Illes Balears, el CIFP Nàuticopesquera de Palma (com a centre homologat) i la Confraria de Pescadors.

En aquest curs, obligatori per a tot el personal que exerceix funcions professionals marítimes a embarcacions pesqueres de l’illa, hi han participat professionals de la Confraria de Pescadors de Formentera. Al llarg del curs pràctic, els pescadors han fet tècniques de supervivència personal i prevenció i lluita contra incendis.

El conseller de Sector Primari, Josep Marí, ha destacat que amb l’organització d’aquest curs s’han evitat desplaçaments, en un moment on és especialment important moure’s el mínim possible. En aquest sentit, ha agraït la implicació de tot l’equip per poder realitzar el curs a l’illa i que tots aquests professionals s’hagin pogut treure el certificat sense haver d’anar a Mallorca.

21 de desembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1