• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Servicios Generales Presidencia El Consell concedeix 25 subvencions per valor de 210.339 euros per a la rehabilitació del patrimoni cultural de l’illa

El Consell concedeix 25 subvencions per valor de 210.339 euros per a la rehabilitació del patrimoni cultural de l’illa

foto 2021 paret secaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Patrimoni, informa que s’han concedit un total de 25 subvencions per una quantitat de 210.339 euros per a la rehabilitació del patrimoni cultural de Formentera dins de la convocatòria d’ajudes corresponents a l’exercici de 2020. Per línies d’ajudes, les quantitats són les següents: 100.143,80 € per a rehabilitació de parets de pedra seca, 44.408,53 € per a intervencions en béns del patrimoni cultural i 65.787,48 € per a soterraments de línies elèctriques.

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, ha valorat “l’interès que ha tingut entre els ciutadans de l’illa aquesta convocatòria que té com a objectiu impulsar la preservació i la revalorització del patrimoni illenc”. A més, la consellera ha destacat que aquestes ajudes tenen la doble vessant, “per una banda contribuir a la conservació del nostre patrimoni i d’una altra, que els formenterers i formentereres se sentin secundats per l’administració i comparteixen la responsabilitat de protegir el nostre patrimoni".

A la convocatòria de l’any passat es presentaren un total de 30 sol·licituds, de les quals 5 es varen denegar, en la majoria dels casos perquè no s’ajustaven als conceptes subvencionables establerts a les bases. Les persones sol·licitants, una vegada rebuda la notificació de concessió, disposaran d’un termini màxim de 24 mesos (des de la notificació de l’acord o des de la concessió de la llicència urbanística) per dur a terme les actuacions per a les quals han sol·licitat subvenció i per justificar que aquestes s’han dut a terme.


5 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

horariosbarcas_baix1
rss_formentera_1