• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Formentera oferta 6 cursos gratuïts pel sector agrícola i ramader de l’illa

Formentera oferta 6 cursos gratuïts pel sector agrícola i ramader de l’illa

cartell 2021 cursos ag aEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Agricultura, ha presentat els cursos de formació en matèria d’agricultura i ramaderia per aquest 2021. Al mes de març es faran 4 cursos i al mes de novembre 2. Les formacions s’iniciaran el pròxim 8 de març amb el curs d’Horticultura ecològica respectant el sòl, de 12 hores de durada que s’impartirà entre el 8 i 9 de març.

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden fer amb cita prèvia a través de l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) o telemàticament a través de l’oficina virtual, l’OVAC.

Recuperació del camp
El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que “un any més el Consell oferta cursos perquè el sector agrícola i ramader de l’illa pugui tenir formació sense necessitat de sortir de Formentera i de manera gratuïta, una oferta que cobra més sentit ara en temps de pandèmia”. Les formacions s’han programat segons les peticions dels propis agricultors i ramaders.

El pròxim 18 de març es farà el curs Gestió del reg en cultius hortícoles (4h). Del 22 al 27 de març es farà el curs Usuari professional nivell bàsic de productes fitosanitaris (25 h). El 30 de març es farà el curs El cultiu de la figuera (4h). Ja al mes de novembre, el 5,6 i 7 de novembre es farà el curs d’Iniciació a l’apicultura (15h) i el 12 de novembre es farà el curs Experiències en el cultiu d’extensiu en ecològic (4h).

24 de febrer del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1