• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social La campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’ s’acomiada amb el final del nivell 4 reforçat

La campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’ s’acomiada amb el final del nivell 4 reforçat

cartell 2021 ara mes que mai CaAvui s’ha publicat el darrer vídeo de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Els protagonistes del quart i últim vídeo de la campanya són una família de Formentera. Bartolo, Mari, Elma i Adel ens expliquen com la pandèmia els ha llevat moltes coses, però també els ha fet un gran regal: temps en família! En aquesta entrega també s’han editat dos cartells adjunts. Es poden veure a les xarxes socials del Consell.

La presidenta Alejandra Ferrer ha agraït la participació de tots els protagonistes de la campanya que “ens ha ajudat a enviar missatges d’ànim a la ciutadania, per extreure la part positiva de la situació, en el moment de màxima restricció a causa del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària”. Ferrer ha dit que “totes i tots els ciutadans podien haver protagonitzat algun d’aquests vídeos, perquè la pandèmia ens afecta a cadascú de nosaltres”, i ha demanat que “tot i que la campanya finalitza, esperem que el seu esperit continuï, perquè encara no hem sortit ni de la crisi sanitària, ni de la econòmica, i haurem de continuar fent sacrificis per garantir la seguretat sanitària, així que venen temps en què necessitarem seguir cuidant les nostres emocions”.

El 3 de febrer va sortir la primera entrega de la campanya, coincidint amb la primera setmana del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària. Avui 26 de febrer es difon el darrer vídeo.

Els altres protagonistes de la campanya han set: el formenterer Juanjo Escandell amb un vídeo en que ens va mostrar que córrer és la seva manera de fer front al virus, i ens va demanar que no ens rendim i que aprofitem totes les oportunitats que ens brinda Formentera.

El segon vídeo va estar protagonitzat per la infermera Elena Lisbona, que ens va explicar que passejar per les platges de Formentera, mantenir el contacte amb els éssers estimats i l’acompanyament dels amics han set claus per poder superar la malaltia de la covid-19.

Pep de n’Andreu va protagonitzar el tercer vídeo. Aquest formenterer, que va néixer en plena Guerra Civil, ens va parlar de com afronta la pandèmia des de la seva experiència. Ho fa amb ganes de què la vacuna torni a posar les coses al seu lloc i amb les feines del camp com a refugi!

“Esperam que cadascú de vosaltres pugui trobar la seva pròpia medecina per fer front a la situació tan excepcional que estam vivint i sobretot que aviat puguem celebrar que tot això son només records que ens han de servir d’experiència per valorar les petites grans coses que ara trobam a faltar”, ha conclòs la presidenta.

Podeu consultar els 4 vídeos i els 9 cartells creats per la campanya a la web del Consell de Formentera:
http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7583&Itemid=668&lang=ca


26 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1