• Català
  • Castellano
  • English
Servei d'assessorament lingüístic Servei d’assessorament lingüístic

Servei d’assessorament lingüístic

El Consell Insular de Formentera disposa d’un Servei d’assessorament lingüístic, al qual tota la ciutadania que ho desitgi pot adreçar consultes lingüístiques o enviar textos breus per a la seua revisió. A més, el servei també ofereix la possibilitat de traduir cartes de restaurants o cafeteries.

A SAL (Servei d’assessorament lingüístic) també us informarem dels cursos de català dels diversos nivells que es realitzen arreu de l’illa, de les subvencions existents per a la retolació en català dels establiments, a més, de la futura posada en marxa del Voluntariat Lingüístic, programa en el qual, tant si sou catalanoparlants com si el que voleu és practicar i millorar el vostre català, us hi volem veure.

Ens podreu trobar a l’Àrea de Cultura, a l’avinguda de Porto-salè s/n. Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer al telèfon 971 321 275, ext. 25 o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Més informació:
- Direcció general de política lingüística

webturisme baix1

pol_linguistica_govbalear_1

Ràdio Illa

dicc_llenguacatalana_1

dicc_catvalbalear_1

enciclopedia_cat_1

termcat_1

rss_formentera_1

dinamitz_linguistica_1