• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Les obres d’accés a l’escola de Sant Ferran estaran finalitzades abans de l’inici del pròxim curs escolar

Les obres d’accés a l’escola de Sant Ferran estaran finalitzades abans de l’inici del pròxim curs escolar

foto 2021 obres acces escola BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que s’han iniciat les obres de construcció del nou accés a la zona escolar de Sant Ferran. Aquestes obres tenen un pressupost d’adjudicació d’1.166.058 €. El termini d’execució és de 6 mesos, es preveu que les obres finalitzin a final d’agost.

El conseller d’Infraestructures, Josep Marí, ha explicat que amb aquestes obres es dona un accés d’entrada i sortida al nou centre educatiu i es preveu que tot estigui enllestit per l’inici del curs escolar.

El nou carrer d’accés estarà format per una calçada bidireccional de sis metres d’amplada, que comptarà també amb una vorera i zona verda. També es crearà una zona d’aparcament en bateria, amb espai per 49 cotxes.

Davant de la façana de l’escola es construirà un nou espai de prioritat per vianants amb una vorera i un aparcament per a l’autobús escolar. També hi haurà un altre espai d’aparcament per vehicles amb espai per dos vehicles de mobilitat reduïda i dos de carrega elèctrica.

La zona es dotarà d’enllumenat públic i mobiliari urbà i es completaran els serveis de sanejament, aigua potable, baixa tensió i telefonia.

30 de març del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1